Η Suunto μας συστήνει τη νέα κορυφαία συλλογή Spartan Special Edition για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Η Suunto, πάντα στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια ακριβείας, μας παρουσιάζει τα τρία νέα GPS ρολόγια που συμπληρώνουν την συλλογή Spartan.

Τα ρολόγια Spartan Special Edition απευθύνονται σε κάθε δυναμικό σύγχρονο άτομο που αγαπάει τον αθλητισμό. Συνδυάζουν εξαιρετικά τα αθλητικά χαρακτηριστικά, με την λειτουργικότητα και την καθημερινή παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας με την κομψή εμφάνιση. Πρόκειται δηλαδή για το ιδανικό αξεσουάρ που μπορεί να φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Η νέα συλλογή της Suunto Special Edition περιλαμβάνει το Spartan Ultra Gold και δύο ακόμη μοντέλα Spartan Sport Wrist HR: το Forest και το Copper.

Το μοντέλο Spartan Ultra Gold είναι ένα κομψό επίχρυσο ρολόι από τιτάνιο5 και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα μοντέλα Spartan Sport Wrist HR Forest και Copper διαθέτουν κάσα και κουμπιά από χαλκό και ανοξείδωτο ατσάλι. Όλα τα μοντέλα της Suunto, είναι χειροποίητα, κατασκευάζονται στη Φινλανδία και έχουν προδιαγραφές για να αντέχουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το πολυαθλητικό ρολόι με τις δεκάδες λειτουργίες

Όλα τα μοντέλα της Suunto Spartan Special Edition διατηρούν τα άψογα χαρακτηριστικά της συλλογής Spartan. Η εξαιρετικά ανθεκτική έγχρωμη οθόνη αφής με ευρεία γωνία θέασης, διαθέτει μεγάλη ορατότητα σε έντονο ηλιακό φως. Επιλέξτε ανάμεσα στις δεκάδες δυνατότητες που προσφέρουν και πλοηγηθείτε με το ενσωματωμένο GPS/GLONASS, καταγράψτε την αθλητική σας δραστηριότητα και πρόοδο σε μια πληθώρα αθλημάτων, ή μετρήστε τις θερμίδες που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Το μοντέλο Spartan Ultra διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, (άνω των 15 ημερών), ειδικό αισθητήρα και μετρητή άλματος. Το μοντέλο Spartan Sport Wrist HR διαθέτει μπαταρία με 10ήμερη διάρκεια ζωής και οπτικό παλμογράφο, από τη Valencell την πρωτοπόρο εταιρεία στην τεχνολογία των wearable αισθητήρων βιομετρικών δεδομένων.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/Suunto.Greece

Pin It

Πρόσφατα

Δημοφιλή Άρθρα

Η Mares, μέγας χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος...

Η μεγάλη εταιρία καταδυτικού εξοπλισμού Mares, τα τελευταία χρόνια δείχνει έμπρακτα τη ...

Επιχείρηση: Super Κατερίνα!

Το επικίνδυνο κορίτσι, fitness γυναίκα της χρονιάς και βαθύτατα εθισμένη στην αδρεναλίνη, η (...

Στις Μπαχάμες...με σφεντόνα!

O Brad κι εγώ ταξιδέψαμε στις Μπαχάμες την περασμένη βδομάδα, και ασφαλώς φροντίσαμε να...